Филми 7 Онлайн

1997

Donnie Brasco / Дони Браско (1997)
FILMI, ДРАМА
Donnie Brasco / Дони Браско (1997)
Режисьор: Майк Нюъл
Джони Деп изпълнява ролята на Дони Браско, агент на ФБР под прикритие, който изоставя съпругата и семейството си, за да се внедри в мафията под името Дони Браско.
Дони успява да спечели доверието на Лефти Руджиеро /Ал Пачино/, застар...
0
The Devil's Advocate / Адвокат на дявола (1997)
FILMI, ДРАМА
The Devil's Advocate / Адвокат на дявола (1997)
Режисьор: Тейлър Хакфорд
Най-новият адвокат в най-мощната адвокатска кантора в света никога не е губил дело. Но сега е на път да изгуби душата си! Кевин Ломакс е млад супер адвокат, който не е изгубил нито едно дело. Той получава възможността на живота си, когато м...
1
Австралия
Филми Онлайн
Heaven's Burning / Небеса в пламъци (1997)
FILMI, ТРИЛЪР
Heaven's Burning / Небеса в пламъци (1997)
Режисьор: Крейг Лейхиф
Захвърлени заедно сред хаос и насилие, един мъж и една жена се сблъскват с неочаквана страст в този взривоопасен трилър от продуцентите на Приключенията на Присила, кралицата на пустинята.

Ръсел Кроу ...
1

filmi7.online - нови филми и стари класики


Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен има по нещо - екшъни, комедии, фантастика, ужаси, романтични комедии,трилъри, няма да останете разочаровани..
Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн.:
Филми 7 предлага богатa колекция от филми.
Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.